Παρακαλώ απαντήστε 5 ερωτήσεις σχετικά με το όνομά σας: Το όνομά σας:

Έννοια ονόματος Raisa

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την σημασία και την καταγωγή του ονόματος Raisa.
Μήπως το όνομά σας είναι Raisa? Παρακαλώ απαντήστε 5 ερωτήσεις για το όνομά σας για να βελτιώσετε το προφίλ σας.

Νόημα:τριαντάφυλλο
Φύλο:Θηλυκό
Καταγωγή:Ρωσικός
Μορφή:Rachel
Παραλλαγές:Raisel, Raissa, Raiza, Раиса
Παρόμοιος ήχος για αγόρια:Russo, Rex, Ross, Rock, Rickey, Rick, Roscoe, Russ
Παρόμοιος ήχος για κορίτσια:Roxy, Roza, Rocio, Razi, Raissa, Rosy, Russu, Rosa
Εκτίμηση:
4.5/5
αστέρια 176 ψήφους
Εύκολο στη γραφή: 3.5/5 αστέρια 88 ψήφους
Εύκολο να θυμάστε: 4/5 αστέρια 88 ψήφους
Προφορά: 4/5 αστέρια 88 ψήφους
Αγγλική προφορά: 3.5/5 αστέρια 141 ψήφους
Γνώμη από ξένους: 4.5/5 αστέρια 136 ψήφους
Ψευδώνυμα:Ράνια, Ουρανία, Ραισουλα, Raisa, Raia, Raisonak
Ονόματα αδελφών:Δεν υπάρχουν δεδομένα
Ονόματα αδελφών:Δεν υπάρχουν δεδομένα
Facebook:

+/- 11015 Raisa στο Facebook. Θέση # 5489
Κατηγορίες:Ονόματα με 2 συλλαβές - Ονόματα με 5 γράμματα - Ονόματα που αρχίζουν με R - Ονόματα κοριτσιών που αρχίζουν με R - Ονόματα μωρών (κοριτσιών) με 2 συλλαβές - Ονόματα μωρών (κοριτσιών) με 5 γράμματαΣχόλια από Raisa


Raisa (22 ετών) 2014-04-27
Ποιο είναι το όνομα Raisa (το όνομα)

Έννοια του ονόματος Raisa


Raisa - "εύκολο" (στα ελληνικά)
Αυτή η γυναίκα είναι ανίκητη, όπως η ίδια η φύση.
Προτιμά να μην περπατήσει στην κόψη του ξυραφιού, αλλά εάν είναι αναγκαίο, θα πραγματοποιηθεί , δεν είναι περιτομή. Λειτουργεί πάντα αποτελεσματικά, χωρίς σπατάλη ενέργειας χωρίς λόγο. Raisa - χολερικός, γι 'αυτό είναι καλύτερο να μην πειράζουν. Σε ανεξάρτητες αποφάσεις. Δεν μπορεί να επηρεαστεί. Είναι υπό την ηγεσία απλά κοινή λογική. Διαίσθηση γι 'αυτήν - κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Εργασίας - ο σκοπός της ζωής της. Έχει μια ικανότητα για εργασία, αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι αμαρτία να έχει σκυμμένο το κεφάλι. Η φύση του δάσκαλος και παιδαγωγός. Έχει ανάγκη κάποιον να σας διδάξει. Αυτή η γυναίκα αποδίδει μεγάλη σημασία στο γάμο. Πιστή γυναίκα. Αν σπάει η ένωση, τότε ο σύζυγος είναι ένοχος, γιατί η Raisa θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένεια μαζί. Προσωπικότητα. Ισχυρές γυναίκες.
Χαρακτήρα. 88%. Χρώμα. Μπλε. Κύρια χαρακτηριστικά Will - δραστηριότητα - για την υγεία. Τοτεμικό φυτό. Tulip. Τύπος. Αυτές οι γυναίκες είναι ισχυρές, όπως η ίδια η φύση. Έχουν κάπως αρρενωπό χαρακτήρα. Γι 'αυτό είναι καλύτερα να μην τις πειράζουν. Ψυχή. Τους αρέσει η επαφή με τον άλλον κόσμο, αλλά απολύτως δεν μπορεί να επηρεαστεί. Πολύ επιλεκτικοί ως προς τον εαυτό τους, έτσι
και σε άλλους. Συχνά επιθυμούν να ήταν πιο ανεκτικές. Συχνά είναι ανήσυχος,
Ο ρυθμός της αντίδρασης. Αυτές οι γυναίκες είναι υπεύθυνες για
επίθεση τόσο γρήγορα που δεν μπορείτε να μείνετε στα πόδια του. Οι σύζυγοί τους πρέπει να ζήσουμε με αυτό ... Ωστόσο, καθώς οι συγγενείς!
Οι δραστηριότητες στον τομέα. Raisa ασυνήθιστα εργατικοί, επιτυγχάνει πάντα το στόχο της. Πεδίο εφαρμογής των δραστηριοτήτων τους είναι εκτεταμένη: να γίνουν γιατροί, φαρμακοποιοί, εθισμένος θετικές επιστήμες, γλώσσες. Μεταξύ των άλλων.Έχουν γεωπόνοι, ακόμη και τα μπαρ οικοδέσποινα και καφετέριες. Όλα αυτά είναι σχετικά με τη φύση των εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτικών σε οποιαδήποτε εργασία τείνουν να διδάξουν. Διαίσθηση. Δεν θέλουν ούτε να ακούσουν γι 'αυτό, θεωρώντας ασυμβίβαστη με τη νοημοσύνη και την κοινή λογική.
Ευαισθησίας. Αυτές οι γυναίκες προτιμούν να περιμένουν μέχρι οι άλλοι να κάνουν την πρώτη κίνηση. Προς άνδρες δείχνουν κάποια επιθετικότητα. Σαν παιδί, διατηρείται κοντά στον πατέρα της από ό, τι στη μητέρα της. Μεγαλώνοντας, δεν δίνουν ερεθίσματα του αισθησιασμού, καθοδηγούνται από τον υπολογισμό. Αποδίδουν μεγάλη σημασία στις σχέσεις του γάμου. Όχι σαν τις άλλες γυναίκες. Κοινωνικότητα. Raisa φιλική μέχρι κάποιος να είναι αντίθετος προς τα συμφέροντά της. Συμπέρασμα Δεν είναι γυναίκα στην οποία κάποιος μπορεί να ζήσει με ευκολία,είναι πολύ δύσκολο κάποιος να κινηθεί προς το στόχο του.Είναι πρόθυμη να κάνει καλό και γι΄αυτήν την γιναίκα είναι αμαρτία να σκύψει το κεφάλι της.
Raisa (35 ετών) 2014-04-27
Raisa
Η προέλευση του ονόματος Raisa: Το όνομα είναι μια αρχαία ελληνική καταγωγή

Αυτή η γυναίκα είναι ανίκητη, όπως η ίδια η φύση. Δεν συγχωρεί εξαπάτηση.
Υπέροχη οικοδέσποινα, τακτοποιημένο και καθαρό το σπίτι της. Της είναι πολύ δύσκολο να καθίσει σε μια θέση.Επίσης αγαπά τα ταξίδια ή απλά την χαλάρωση στη φύση.
Καλύτερα να μην την πειράζουν. Σε ανεξάρτητες αποφάσεις. Δεν μπορεί να επηρεαστεί. Δρα με την κοινή λογική. Με την διαίσθηση της.Η Εργασία είναι - ο σκοπός της ζωής της. Έχει μια ικανότητα για εργασία, αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι αμαρτία να έχει σκυμμένο το κεφάλι. Η φύση του δάσκαλος και παιδαγωγός. . Αυτή η γυναίκα αποδίδει μεγάλη σημασία στο γάμο. Πιστή γυναίκα.
Χρώμα. Μπλε. Τοτεμικό φυτό. Tulip. Τύπος. Αυτές οι γυναίκες είναι ισχυρές, όπως η ίδια η φύση.

Δημοσίευση μηνύματος
Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο; Εισήγαγε το όνομά σου και πάτησε επόμενο:

Το όνομά σας: