Παρακαλώ απαντήστε 5 ερωτήσεις σχετικά με το όνομά σας: Το όνομά σας:

Σοφία

Μήπως το όνομά σας είναι Σοφία? Παρακαλώ απαντήστε 5 ερωτήσεις για το όνομά σας για να βελτιώσετε το προφίλ σας.

Νόημα:
Φύλο:Θηλυκό
Καταγωγή:
Παρόμοιος ήχος για αγόρια:Σταυρος, Σταθης, Στεφανος, Στυλιανος, Στελιος, Σπυρίδων, Σπυρος, Σκατα
Παρόμοιος ήχος για κορίτσια:Σταυριάννα, Σταυρουλα, Σαρα, Σήλια, Σαλωμη, Σοφια, Σταυρούλα, Σμαράγδα
Εκτίμηση: 4/5 αστέρια 23 ψήφους
Εύκολο στη γραφή: 5/5 αστέρια 22 ψήφους
Εύκολο να θυμάστε: 4.5/5 αστέρια 22 ψήφους
Προφορά: 5/5 αστέρια 20 ψήφους
Αγγλική προφορά: 4.5/5 αστέρια 22 ψήφους
Γνώμη από ξένους: 4/5 αστέρια 23 ψήφους
Ψευδώνυμα:Όχι, Σοφ, Σόφι, Φία, Σοσό, Σοφούλη, Σιση, Σουσου, Φέη, Σωσώ, Φαίη, Σόνια
Ονόματα αδελφών:Οχι, Θεοδωροσ, Παναγιοτις, Μηχαλης, Λεφτερης, Μανώλης, Αλεξανδρος, Δημήτρης, Ελένη, Γαλάτεια
Ονόματα αδελφών:Οχι, Δέσποινα, Ιωάννα, Χρυσουλα, Amelia, Ασημίνα, Σταυρουλα, Nicole, Ελένη, Αντιγονη, Αλεξανδρα, Κωνσταντινα, Θεοφανία, Νεφελη, Ειρηνη, Αίμιλη, Marilena, Άντρεα, Μυρτώ, Χριστίνα, Κυριακη, Αγγελική, Νικολέττα, Andriana, Δαναη, Παναγιωτα, Αγαπη
Κατηγορίες:Ονόματα με 1 συλλαβή - Ονόματα με 2 συλλαβές - Ονόματα με 10 γράμματα - Ονόματα που αρχίζουν με Σ - Ονόματα εύκολα στη προφορά - Ονόματα που τελειώνουν σε Α - Ονόματα δύσκολα στη προφορά - Ονόματα που θυμούνται με ευκολία - Ονόματα που γράφονται με ευκολία - Τα ευκολότερα, στη γραφή, ονόματαΣχόλια από Σοφία


Σοφία (28 ετών) 2013-05-30
Μου αρέσει
Σοφία (21 ετών) 2017-03-12
Ειναί απλό και όμορφο, όχι πολύ συνηθισμένο για να είναι βαρετό, ούτε πολύ ασυνήθιστο έτσι ώστε οι άνθρωποι να σαστίζουν ακούγοντάς το. Δεν μπορούν να βγουν από αυτό γελοία υποκοριστικά και συναντάται σε πολλές χώρες του κόσμου. Έχει ωραία σημασία και ακούγεται όμορφα ενώ δεν είναι μεγάλο, δεν είναι δύσκολο να το προφέρεις ούτε να το γράψεις. Εν ολίγοις είμαι πολύ ευχαριστημένη με το όνομά μου και δε θα το άλλαζα.
Σοφία 2021-06-11
Το όνομα Σοφία Ναι μεν έχει σημασία και νόημα, αλλά αυτό το Σ και αυτό το Φ δεν είναι πολύ εύηχα. Γενικότερα, τα μικρά ονόματα είναι σπάνια κομψά. Άσε που στους περισσότερους θυμίζει τη γιαγιά τους. Για κάποιο λόγο ανεξήγητο και σκοτεινό.
Σοφία (79 ετών) 2021-07-06
Ωραίο όνομα, μα τα ψευδώνυμά του είναι ωραιότερα. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να μου συστήνεται ως Σοφία και να μη γελάσω· παραείναι «μεγαλοπρεπές».
Σοφία 2022-11-09
Το όνομα Σοφία δεν είναι από ποιο τα ελκυστικά ονόματα. Είναι κοινό και συνηθισμένο όνομα που ακούγεται σε πολλές χώρες. Το Σ και το Φ που περιέχει το όνομα δεν είναι πολύ εύηχα. Υπάρχουν πολλά άλλα μικρά ονόματα που είναι πραγματικά σπάνια και κομψά. Άσε που στους περισσότερους θυμίζει τη γιαγιά τους και τη θεία τους.
Σοφία 2024-03-21
Το όνομα Σοφία είναι από τα μικρά και πιο κοινά συνηθισμένα γυναικεία ονόματα που ακούγεται σε πολλές χώρες. Προέρχεται από το ομώνυμο ουσιαστικό που σημαίνει μεγάλη εξυπνάδα ή γνώση. Το Σοφία ναι μεν έχει σημασία και νόημα, αλλά δεν είναι εύηχο.

Δημοσίευση μηνύματος
Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο; Εισήγαγε το όνομά σου και πάτησε επόμενο:

Το όνομά σας:

Ονομάζεστε Σοφία; Ψηφίστε για το όνομά σας


Ονομάζεστε Σοφία; Ψηφίστε για το όνομά σας